Cumparare aur

banner

Noi dam valoare aurului tau

Ai bijuterii vechi si nu iti mai plac? 

Vanzarea de bijuterii sau obiecte din aur a fost si este in continuare cel mai simplu mod de a obtine bani rapid. Astfel, daca te afli intr-o stare de dificultate financiara sau vrei doar sa iti valorifici aurul pe care nu il mai folosesti, poti apela cu incredere la serviciul Cumparare Aur de la TEZAUR.

Indiferent de starea lui, noi dam valoare aurului tau si iti oferim cel mai bun pret de amanet aur de pe piata. Mai mult decat atat, acceptam orice fel de obiecte din aur. Pot fi bijuterii vechi, monede din aur, parti din bijuterii deteriorate sau incomplete sau pur si simplu bijuterii care nu iti mai plac si pe care vrei sa le inlocuiesti cu altele noi.

Vino cu ele in cea mai apropiata agentie TEZAUR si in baza unui contract de amanet de o zi cu comision 0, iti oferim cel mai bun pret pe gramul de aur si banii pe loc. In plus, ai posibilitatea de a alege contravaloarea aurului in bani sau iti poti achizitiona o bijuterie noua din colectia noastra de bijuterii din aur si cu diamante. Oricare este alegerea ta, specialistii nostri iti vor oferi consiliere personalizata pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie. 

 

Verifica care este cea mai apropiata agentie si solicita o evaluare! 

                     agentii tezaur