Schimb valutar

banner

Din 2010 oferim servicii de schimb valutar de incredere clientilor nostri, prin seriozitatea de care dam dovada la toate tranzactiile. 

In cele 52 de agentii din Bucuresti, clientii nostri beneficiaza de cursuri valutare competitive, atat la cumparare cat si la vanzare pentru cele mai utilizate monede: euro si dolari.

Daca ai nevoie sa schimbi bani din/ in euro si dolari pentru ratele lunare, pentru cumparaturi online sau pentru calatoriile pe care le faci in strainatate, apeleaza cu incredere la serviciile de schimb valutar TEZAUR. In agentiile noastre gasesti cel mai bun curs la schimbul valutar si comision 0%!

Satisfactia ta este succesul nostru

In plus, pe langa cursuri valutare standard competitive, oferim clientilor si posibilitatea de a negocia un curs preferential in functie de suma dorita pentru a fi cumparata sau vanduta. Vino in orice agentie TEZAUR cu actul de identitate (buletin sau pasaport) si poti obtine cel mai bun curs de schimb valutar!

Cel mai exigent grad de securitate

Agentiile noastre ofera un mediu placut si sigur pentru desfasurarea activitatii de schimb valutar, beneficiu apreciat de catre toti clientii nostri.

Te asteptam in orice agentie TEZAUR pentru a beneficia de cel mai bun curs valutar!

Pentru orice detalii legate de cursul valutar, nu ezita sa ne contactezi la nr de telefon 021.222.44.92

 

Consulta lista agentiilor TEZAUR

agentii Tezaur