Cariere

banner

Incurajam unicitatea fiecarui individ ce asigura diversitatea perspectivelor, a solutiilor posibile si a noi orizonturi pentru buna desfasurare a activitatii.

Si pentru ca lucrul in echipa dubleaza succesul, CREDEM si INVESTIM in potentialul fiecarui angajat prin traininguri de specialitate PLATITE, bonusuri acordate in functie de performante, posibilitati de dezvoltare personala si promovare in cadrul companiei.

TEZAUR se mandreste cu cele mai sigure si moderne agentii, dar si cu cele mai bune conditii de munca.

Vino in ECHIPA TEZAUR pentru o cariera de succes!

TOP 5 motive pentru care trebuie sa lucrezi Consilier Clienti la TEZAUR:

  • Salariul NET declarat : 3.700 in primele 6 luni de activitate cu majorare automata la 4.500 lei daca lucrezi intr-o agentie din centru comercial/mall sau        majorare automata la 4.000 lei daca lucrezi intr-o agentie cu program normal (L-V 09:00-18:00).

  • Bonusuri lunare in functie de performante;

  • Bonusuri anuale de loialitate si cadouri de sarbatori;

  • Traininguri de specialitate si cursuri personalizate;

  • Posibilitati de promovare;

  • Cele mai sigure si complete conditii de munca din domeniu.

Trimiterea CV-ului reprezinta exprimarea acordului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul implicarii in procesul de recrutare si angajare. In cazul in care nu sunteti selectat, CV-ul dvs. va ramane in baza noastra de date pentru a va putea contacta in eventualitatea unei alte oportunitati de colaborare.

In cazul in care nu sunteti de acord, va informam ca potrivit prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), beneficiati de dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul la stergere (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de interventie si dreptul de opozitie.

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice alte solicitari referitoare prelucrarea datelor dvs. personale, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa prin posta la adresa: Bucuresti, Str. Ghetarilor nr. 15, sector 1, sau la adresa de email: dpo@tezaur.org.

Daca ulterior colectarii, datele dumneavoastra personale se vor modifica (ex: nr telefon, adresa de e-mail, domiciliul, etc), va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Locuri de munca disponibile