Despre noi

Inovație, accesibilitate și calitate garantată

Cu o experiență de peste 10 ani pe piața serviciilor financiare, TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București.

Cu o echipa de peste 120 de specialiști și 48 de agenții deschise în cele mai importante zone din București, TEZAUR este cel mai valoros brand după gradul de încredere al clienților și liderul pieței de amanet din București. 

Serviciile noastre sunt:

  • împrumuturi financiare cu garanții din aur
  • vânzări de bijuterii din aur și cu diamante
  • servicii de schimb valutar

Dorim să le oferim clienților noștri cele mai bune și accesibile servicii potrivite stilului lor de viață. Astfel, ne-am adaptat cerințelor pieței și am lansat primul serviciu de Amanet Online din România, serviciu care contribuie la modernizarea industriei de amanet din țară. Mai mult decât atât, ne preocupăm să vă oferim o experiență unică atât în cadrul magazinului online, cât și în fiecare agenție din București pe care o vizitați.

Ne consolidăm permanent poziția de leader de piață prin valorile pe care le promovăm: Încredere, Siguranță, Flexibilitate, Integritate.

Valorile noastre se creează în jurul nevoilor clienților:

  • Încredere

    Simplitatea și rapiditatea tranzacțiilor, gama variată de servicii adaptate permanent nevoilor tuturor sunt asigurate de către echipa noastră de experți.

  • Siguranță

    Tratăm cu respect drepturile individuale ale tuturor clienților noștri. Bunurile clienților sunt păstrate în deplină siguranță în spații confortabile și securizate.

  • Flexibilitate

Oferim multiple facilități tuturor clienților și răspundem cu un plus de beneficii cerințelor acestora. Din dorință de inovație, dezvoltăm servicii noi, solide, la standarde superioare.

  • Integritate

Credem în oameni. Apreciem integritatea și respectul. Credem în loialitatea și implicarea tuturor angajaților Grupului TEZAUR

Angajații noștri sunt cartea noastră de vizită, de aceea investim constant în  dezvoltare, promovăm creativitatea și încurajăm originalitatea. 

Mereu aproape de tine

Accesibilitatea este importantă pentru noi. Clienții noștri au acces facil la serviciile noastre de amanet, schimb valutar și vânzare bijuterii din aur datorită agențiilor TEZAUR deschise în cele mai importante zone din București. Astfel, indiferent în ce sector sau zonă te afli, găsești cu ușurință o agenție TEZAUR chiar aproape de casa ta sau de locul unde lucrezi, în plus poți accesa serviciile TEZAUR (amanet și vânzare bijuterii) și online.