Despre noi

banner

Inovatie, accesibilitate si calitate garantata

Cu o experienta de peste 13 ani pe piata serviciilor financiare, TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din Bucuresti.

Cu o echipa de peste 120 de specialisti si 50 de agentii deschise in cele mai importante zone din Bucuresti, TEZAUR este cel mai valoros brand dupa gradul de incredere al clientilor si liderul pietei de amanet din Bucuresti. Acest fapt este dovedit de sute de mii de clienti care au apelat la serviciile TEZAUR, lucru ce ne motiveaza sa ne dezvoltam in continuare in beneficiul clientilor si al angajatilor nostri.

Serviciile noastre sunt:

  • imprumuturi financiare cu garantii din aur
  • vanzari de bijuterii din aur si cu diamante
  • servicii de schimb valutar

Dorim sa le oferim clientilor nostri cele mai bune si accesibile servicii potrivite stilului lor de viata. Astfel, ne-am adaptat cerintelor pietei si am lansat primul serviciu de Amanet Online din Romania, serviciu care contribuie la modernizarea industriei de amanet din tara. Mai mult decat atat, ne preocupam sa va oferim o experienta unica atat in cadrul magazinului online, cat si in fiecare agentie din Bucuresti pe care o vizitati.

Ne consolidam permanent pozitia de leader de piata prin valorile pe care le promovam: Incredere, Siguranta, Flexibilitate, Integritate.

Valorile noastre se creeaza in jurul nevoilor clientilor:

  • Incredere

    Simplitatea si rapiditatea tranzactiilor, gama variata de servicii adaptate permanent nevoilor tuturor sunt asigurate de catre echipa noastra de experti.

  • Siguranta

    Tratam cu respect drepturile individuale ale tuturor clientilor nostri. Bunurile clientilor sunt pastrate in deplina siguranta in spatii confortabile si securizate.

  • Flexibilitate

Oferim multiple facilitati tuturor clientilor si raspundem cu un plus de beneficii cerintelor acestora. Din dorinta de inovatie, dezvoltam servicii noi, solide, la standarde superioare.

  • Integritate

Credem in oameni. Apreciem integritatea si respectul. Credem in loialitatea si implicarea tuturor angajatilor Grupului TEZAUR

Stim ca la baza fiecarei afaceri de succes sta o comunicare responsabila, sincera si constructiva. 

Angajatii nostri sunt cartea noastra de vizita, de aceea investim constant in  dezvoltare, promovam creativitatea si incurajam originalitatea. 

Mereu aproape de tine

Accesibilitatea este importanta pentru noi. Clientii nostri au acces facil la serviciile noastre de amanet, schimb valutar si vanzare bijuterii din aur datorita celor 48 de agentii deschise in cele mai importante zone din Bucuresti. Astfel, indiferent in ce sector sau zona te afli, gasesti cu usurinta o agentie TEZAUR chiar aproape de casa ta sau de locul unde lucrezi.

Te asteptam online sau in oricare din agentiile noastre pentru a beneficia de cele mai bune servicii!