TERMENI SI CONDITII UTILIZARE SITE

1.    Detalii despre noi 

TEZAUR INVESTMENT GROUP S.R.L, denumita in continuare “TEZAUR”, opereaza website-ul www.tezaur.com

TEZAUR INVESTMENT GROUP SRL este o societate cu raspundere limitata infiintata in Romania cu sediul in Str. Ghetarilor nr 15, et 1, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la ONRC sub nr. J40/812/2009, Cod Unic de Inregistrare: RO24988924, inscrisa in Reg. de Evidenta BNR sub nr. RE-PJR-41-035185 / 20.10.2009 si este operator date cu caracter personal nr. 17033.

2.    Introducere

Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la serviciile oferite de TEZAUR presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

3.    Drepturile asupra site-ului

TEZAUR detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a TEZAUR.
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea TEZAUR, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.

Intregul continut al site-ului www.tezaur.com este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de TEZAUR. Este strict interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara obtinerea acordului scris din partea TEZAUR. Nerespectarea prevederilor mentionate mai sus atrage raspunderea civila sau penala pentru intreprinderea unor astfel de actiuni. 

Continutul acestui site  este pus la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Toate informatiile de pe site-ul www.tezaur.com nu pot fi reproduse, modificate sau exploatate fara consimtamantul explicit al TEZAUR.

4.    Limitarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor TEZAUR. TEZAUR nu va acorda nicio garantie  cu privire de exemplu, dar fara a se limita la calitatea satisfacatoare sau utilitatea informatiilor pentru un anumit scop.
Astfel, TEZAUR nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune speciale, indirecte sau consecventiale sau pentru prejudicii sau alte daune care ar putea rezulta din sau sunt legate de utilizarea informatiilor de pe acest site sau de accesarea, navigarea si utilizarea acestui site.

TEZAUR va depune eforturi rezonabile pentru a posta informatii corecte si actualizate, dar nu garanteaza acuratetea sau caracterul complet al acestora. TEZAUR va fi exonerata de orice raspundere cu privire la orice fel de daune care rezulta din accesarea sau imposibilitatea de accesare a site-ului sau din preluarea si utilizarea datelor de pe acest site. Descrierile aferente produselor si serviciilor sunt furnizate ca referinte generale cu privire la natura si tipul produselor si serviciilor oferite de TEZAUR. Utilizatorii care sunt interesati de aceste produse sau servicii se vor adresa direct TEZAUR pentru a obtine informatii complete si actuale.

TEZAUR nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al indrumarilor si a consultantei, nu isi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

5.    Protectia datelor cu caracter personal

Toate datele cu caracter personal ale Utilizatorilor vor fi colectate si prelucrate in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Modul detaliat de prelucrare si protejare a datelor cu caracter personal sunt continute in politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pe care o rergasiti pe site. 

6.    Dispozitii finale

TEZAUR isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adnota sau sterge in orice moment si in mod discretionar total sau partial datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile, solutiile si produsele oferite, fara a fi necesar obtinerea acordului vreunui tert.
TEZAUR va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.