Cat costa un gram de aur?

30.05.2022 12:35

Facebook

Cat costa un gram de aur?

 

Cu toate ca exista in acest moment fluctuatii ale pretului privind gramul de aur, nivelul de incredere pe care il furnizeaza aceasta investitie este unul insemnat, comparativ cu celelalte variante de investitii.

Astazi, din ce in ce mai multi oameni se decid sa investeasca in bijuterii din aur. Motivul este cat de poate de simplu: investitia este una sigura si rentabila, mai ales in contextul perioadelor de instabilitate economica. In plus, investitiile in aur par in continuare foarte profitabile pentru un plan de economii pasive pe termen lung.

SUMAR

Cat costa un gram de aur in prezent?

Unde poti gasi cel mai bun pret pentru gramul de aur?

De ce sa cumperi bijuterii din aur de la agentia de amanet TEZAUR?

Costuri mult mai mici

Calitate la superlativ

O gama variata de bijuterii din aur

Concluzii

 

Insa, inainte de a investi in aur, este important sa-i cunosti pretul. Intr-adevar, ca orice alt metal pretios, aurul nu are un pret fix. Depozitele in aur se pot face prin investitia in lingouri de diferite dimensiuni, monede sau in bijuterii.

 

Cat costa un gram de aur in prezent?

Raportat la anul in curs, un gram de aur are un cost mediu de 267.5 RON. In ianuarie 2022, pretul unui gram ajungea la suma de 255.7 RON, iar in luna mai a anului curent, costurile au ajuns la 277.46 RON, conform cursului BNR.

Avand in vedere ca pretul unui gram de aur prezinta diverse fluctuatii, este greu de precizat care este tariful exact al aurului in acest moment.

In prezent, aurul se mentine ca una dintre solutiile de investitii la care apeleaza cei mai multi dintre romani. Exista numerosi oameni de afaceri care acorda anual sume considerabile pentru a obtine acest metal pretios. Motivul este de la sine inteles, mai precis pentru revalorificare. Pe masura ce gramul de aur va creste, proprietarii acestui metal pretios vor putea dobandi un profit semnificativ pe termen lung.

Aurul nu este important doar pentru investitii, ci si pentru a face fericita o persoana draga. De multe ori, persoanele de sex masculin isi surprind in mod placut partenerele de viata cu un cadou deosebit, realizat din aur.

In situatia in care vei fi posesorul bijuteriilor, atunci procesul va fi mult mai simplu. Poti alege bijuterii care te reprezinta din gama pusa de la dispozitie de agentia de amanet. Daca vei achizitiona un accesoriu din aur pentru una dintre cele mai importante femei din viata ta, atunci trebuie sa acorzi atentie sporita si la preferintele ei in materie de bijuterii.

 

Unde poti gasi cel mai bun pret pentru gramul de aur?

O bijuterie reprezentativa. aleasa atent poate fi cheia catre inima unei femei. De altfel, daca vrei si marchezi un eveniment special din viata de cuplu, alegerea unui inel din aur este o varianta cat se poate de sigura.

Poti obtine preturi avantajoase pentru un gram de aur daca apelezi la serviciile furnizate de o casa de amanet. Unul dintre cei mai insemnati furnizori de servicii de amanet este TEZAUR, acesta fiind cunoscut si apreciat pentru serviciile financiare non-bancare pe care le ofera oamenilor.

Agentia TEZAUR pune la dispozitia clientilor sai o gama diversa de servicii privind atat operatiuni de vanzare-cumparare aur, cat si operatiuni de amanetare aur. Insa, indiferent de optiunea aleasa de client, beneficiile oferite de agentie sunt incontestabile.

 

De ce sa cumperi bijuterii din aur de la agentia de amanet TEZAUR?

In cazul in care alegi sa cumperi aur de la agentia de amanet TEZAUR, te vei bucura de numeroase avantaje. Printre cele mai importante mentionam:

Costuri mult mai mici

Agentia de amanet TEZAUR iti ofera preturi rentabile pentru serviciul de cumparare aur. Cu alte cuvinte, casa de amanet furnizeaza tarife mai mici pentru un gram de aur cumparat, comparativ cu alte agentii.

In comparatie cu magazinele destinate bijuteriilor, aici preturile pot fi chiar si la jumatate de pret. De asemenea, vei primi un certificat de calitate si autenticitate care sa ateste caracteristicile produsului dorit.

Daca esti sceptic cu privire la aur, atunci ar trebui sa stii cum sa-l recunosti. De exemplu, fiecare tip de aur este stantat in mod diferit. Aurul de 14 karate este gravat cu numarul 585 ceea ce inseamna 58,5% puritate. Celui de 18 karate i se atribuie combinatia de cifre 750 (75% puritate) si este considerat mai prestigios decat cel anterior.

Bijuteriile autentice vor avea intotdeauna un marcaj unde este precizat numarul de karate aferent. Cu cat numarul este mai mare, cu atat si valoarea creditului creste.

Calitate la superlativ

Atunci cand vrei sa oferi un cadou special, trebuie sa acorzi atentie calitatii produselor alese. Agentia de amanet TEZAUR pune mare pret pe calitate si pe satisfacerea cerintelor clientilor sai. Astfel, pe langa preturi avantajoase, TEZAUR isi respecta angajamentele fata de clienti oferind obiecte din aur la o calitate ireprosabila.

Calitatea pieselor din aur care urmeaza sa fie expuse este verificata in prealabil de specialisti in domeniu. Bazeaza-te pe sfaturile personalului calificat atunci cand vrei sa faci o achizitie in aur. Chiar daca este vorba de un cadou sau de o investitie pe termen lung, calitatea aurului este cea care primeaza intotdeauna.

O gama variata de bijuterii din aur

La agentia de amanet TEZAUR vei regasi un portofoliu divers de bijuterii din aur galben, alb, sau cu diamante, la cele mai avantajoase preturi. Un aspect important de mentionat este faptul ca toate bijuteriile din catalogul amanetului sunt avizate si marcate de catre ANPC.

In plus, calitatea bijuteriilor furnizata de TEZAUR a fost confirmata de-a lungul vremii de miile de clienti multumiti care au apelat la serviciile agentiei de amanet.

 

Concluzii

Dincolo de estetica lor deosebita, bijuteriile din aur reprezinta in prezent o investitie sigura, ce garanteaza o stabilitate a capitalului, in conditii de incertitudine economica.

Daca doresti sa investesti in bijuterii din aur, apeleaza la serviciile agentiei TEZAUR si vei beneficia de cele mai avantajoase preturi.