Amanetare aur - Solutia rapida prin care poti obtine un credit

08.02.2023 11:09

Facebook

      Procesul de amanetare aur reprezinta in prezent o solutie sigura si rapida prin care poti face rost de un imprumut in vederea solutionarii problemelor financiare.

Cheltuielile neprevazute reprezinta o problema pe care inca nu stii cum sa o gestionezi sigur si eficient? Ei bine, cu serviciile de amanet furnizate de agentia TEZAUR acum iti poti rezolva discret toate momentele de criza financiara cu care te confrunti.

La agentia TEZAUR poti obtine intr-un timp foarte scurt creditul de care ai nevoie doar cu actul de identitate si bijuteriile din aur, lasate drept garantie.

In plus, agentia vine in sprijinul tau cu doua modalitati de accesare a serviciului de amanetare:

  • la agentie - presupune prezenta fizica la agentie cu bijuteriile din aur pe care doresti sa le amanetezi. Ulterior, ele sunt evaluate de un expert in vederea stabilirii valorii corecte a imprumutului. Important de mentionat este ca evaluarea se efectueaza tinandu-se cont de puritatea aurului, starea bijuteriilor si de pretul pe gram stabilit de agentie.
  • online, prin intermediul serviciului Amanet de acasa - nu implica deplasarea la agentie, ci completarea unui formular online cu informatii privind bijuteriile si data si ora preluarii acestora de catre partenerul agentiei. Practic, iti vei crea un cont pe site-ul oficial si vei putea monitoriza orice operatiune realizata. Personalul agen?iei dupa ce a realizat evaluarea, iti va trimite pe email oferta, iar daca este pe placul tau, suma de banii iti va fi virata in aceeasi zi, direct in contul bancar mentionat in formular.

 

Indiferent de ce optiune alegi, vei putea obtine banii de care ai nevoie intr-un mod sigur, discret si rapid, fara birocratie si resurse pierdute.

Care sunt avantajele de care poti beneficia daca apelezi la serviciul de amanetare furnizat de TEZAUR?

Colaborarea cu agentia de amanet TEZAUR iti poate furniza o multitudine de avantaje. Iata care sunt principalele beneficii de care te po?i bucura:

  • Obtii imprumutul de care ai nevoie in cei mai buni termeni - Este cel mai rapid proces prin care poti face rost de suma de bani necesara. Astfel, orice cheltuiala care te poate lua prin surprindere poate fi rezolvata cu ajutorul unui amanet de incredere. Totusi, acorda atentie procesului de amanetare inainte de a trece la incheierea contractului.
  • Posibilitatea prelungirii contractului - Reprezinta un ajutor necesar pentru cei care trec printr-o perioada mai complicata din punct de vedere financiar. Astfel, daca nu ai suma de bani si dobanda procesata de casa de amanet la timp, poti opta pentru prelungirea contractului. De asemenea, procesul de prelungire poate fi efectuat succesiv. Privit din acest punct de vedere, TEZAUR ofera conditii flexibile de imprumut, acest lucru fiind un avantaj incontestabil pentru orice client.
  • Transparenta termenilor din contract - TEZAUR isi respecta pe deplin clientii, oferindu-le raspunsuri la toate intrebarile lor in ceea ce priveste termenii contractului. Astfel, indiferent ca este vorba de comision, suma de restituit, posibilitatile de plata sau orice alt aspect, toate aceste informatii vor fi aduse la cunostinta clientilor inainte de semnarea contractului.
  • Pastrarea in siguranta a bunurilor tale - Agentia TEZAUR va avea grija de bijuteriile tale si ti le va returna in aceeasi stare. Nu trebuie sa iti fac griji asupra sigurantei lor.

Cum se pot recupera bijuteriile lasate drept garantie?

Bunurile din aur lasate agentiei drept garantie pot fi recuperate in momentul achitarii imprumutului impreuna cu comisionul aferent, la data scadenta.

In general, timpul standard al unui contract de amanet este de 30 de zile, insa exista posibilitatea ca acesta sa fie prelungit.

In acest context, contractul poate fi prelungit doar inainte de termenul de plata sau in maxim 5 zile dupa scadenta. Insa, de retinut ca este necesar sa achiti la data prelungirii, comisionul la zi.

Tinand cont de valoare creditului, se va determina si comisionul agentiei. Acesta variaza intre:

  • 0,1% din suma/zi, pentru imprumuturi mai mari sau egale cu 10000 lei,
  • 0,2% pentru imprumuturi intre 5000-9999 lei;
  • 0,3%/zi, pentru sume sub 5000 lei.

Dupa restituirea creditului si plata comisionului, bijuteriile amanetate revin in posesia ta, ele fiind pastrate pana in acel moment in siguranta de agentia de amanet.

Agentia TEZAUR - Partenerul tau de incredere in situatii financiare neprevazute

Cu o vasta experienta in aceasta industrie, TEZAUR si-a cladit un nume important pe piata datorita profesionalismului de care a dat dovada in raport cu clientii sai si serviciilor de inalta calitate furnizate acestora. Cu o viziune inovatoare, TEZAUR a pus la dispozitia clientilor sai  servicii de amanetare sigure, ce au la baza procese optimizate, foarte simple de parcurs.

Pe langa serviciul de amanetare, TEZAUR iti ofera si serviciul cumparare aur. Prin intermediul acestui serviciu, poti sa-ti vinzi bijuteriile vechi si deteriorate, la cel mai bun pret de amanet aur.

Totodata, agentia iti ofera posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau achizitionarea unei bijuterii unice din colectiile TEZAUR. 

 

Apeleaza la oricare dintre serviciile oferite de agentia TEZAUR si profita de toate avantajele furnizate!